Ladies Night

Bent u bezig met het organiseren van een Ladies Night? Wilt u dit gezellige evenement uniek en onvergetelijk maken doormiddel van een spannend en erotisch tintje? Boek dan volledig entertainment voor uw Ladies Night bij Huureenstripper.nl!

Ladies Night boeken

Alle meiden hebben al wat wijntjes op en genieten van goede muziek en leuk gezelschap. En dan plotseling verandert de sfeer en verschijnen er een aantal knappe, gespierde mannen die een show neerzetten en interactie zoeken. Ze weten hun afgetrainde ontblote lichamen zo te bewegen dat iedereen verleid wordt. Wie durft als eerste te gaan zitten om een een persoonlijk showtje te ontvangen tijdens de Ladies Night?

Speciaal voor Ladies Night avonden bieden wij entertainment op maat. Maar liefst een uur lang laten wij uw gasten van top entertainment genieten. Wanneer u een stripper inhuurt voor uw Ladies Night avond ziet de act er als volgt uit.

– Stripact: ±15 minuten
– Entertainment: ±45 minuten

De prijs hiervoor begint vanaf €250,-

Ladies night strippers

Onvergetelijke ervaring

Gezelligheid, muziek, sfeer en een lekker drankje. De magische formule voor een leuk feestje. Maar om er een knalfeest van te maken is nog een uniek element nodig. Een Ladies Night is de perfecte gelegenheid voor een mooie man die de vrouwen vermaakt met zijn looks, charmes, dance moves en lichaam.

Knappe mannen op uw avond

Heeft u interesse in onze mannen? Ze worden graag uitgenodigd op uw Ladies Night om een hete act neer te zetten en de dames te laten genieten. Naast het feit dat ze een show geven kunnen ze ook onder andere lapdances geven en zich laten aanraken door de vrouwen. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor alle uitgenodigden!

Wij zijn 7 dagen per weken bereikbaar voor afspraken en informatie (telefonisch via 0641182793). Wanneer u bij ons een boeking doet krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail of, indien gewenst, via Whatsapp. De betaling dient u contant te voldoen bij de entertainer zelf. Wanneer uw feest niet door kan geen, gelieve dit tot voor 24 uur voor het optreden aan ons doorgeven. Uw boeking wordt dan kosteloos geannuleerd. Mocht u te laat zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt de act bij u in rekening te brengen.

Ladies night