Men’s Night

De organisatie van een Men’s Night is een leuke bezigheid. Er zijn dan ook vele mogelijkheden. Maar zeg nou eens eerlijk, wilt u echt de zoveelste zijn die een game-avond organiseert, een voetbalwedstrijd aan zet of een film uitzoekt om te bekijken onder het genot van een biertje en een zak chips? Been there, done that. Wij hebben een veel unieker idee om uw Men’s Night onvergetelijk te maken! Wat dacht u van een bezoek van één of meerdere aantrekkelijke en schaars geklede vrouwen tijdens uw Men’s Night?

Men’s Night boeken

Terwijl de mannen gezellig onder elkaar zijn en de bierkratjes zich aan het opstapelen zijn verandert ineens de sfeer. Een aantal sexy vrouwen komen binnen en verleiden het gezelschap met een stomend hete show. Daarna mengen ze zich in het gezelschap en verwennen ze iedereen met hun aanwezigheid. Goed gezelschap, veel drinken en mooi uitzicht op vrouwelijk schoon. Dat klinkt als de ultieme Men’s Night!

Uniek entertainment tijdens uw Men’s Night

Wij bieden een unieke vorm van entertainment voor elke Men’s Night. Onze vrouwen komen uw gezelschap een uur lang verleiden en voorzien van top entertainment. Kiest u voor de meiden van Huureenstripper.nl, dan bent u voorzien van:

  • Een stripact van ongeveer 15 minuten
  • Entertainment van ongeveer 45 minuten

Men's night stripper

Een onvergetelijke avond

Heeft u interesse in een of meerdere van onze dames? Ze krijgen graag een uitnodiging voor uw Men’s Night, waar ze zich van hun beste (of stoutste) kant laten zien. Na de show is er de mogelijkheid om interactie met de vrouwen te hebben. Wie krijgt als eerste een verleidelijke lapdance? Of gaat u liever op de foto met schaarsgeklede vrouwen om u heen? Duur hoeft dit helemaal niet te zijn! De prijzen voor zo’n show beginnen vanaf €250,-. De betaling dient u contact te voldoen bij de stripper. Indien gewenst is ook entertainment op maat mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Boek vandaag nog!

Wij zijn elke dag bereikbaar. U kunt ons bellen op 0641182793 voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Wanneer u een boeking maakt voor uw avondje, krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail. Bij een annulering horen wij dit graag tijdig, dit is volledig kosteloos. Wanneer u binnen 24 uur voor aanvang van het feest afzegt zijn wij echter genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Men's night