Tarieven van onze strippers en entertainers

Bij het inhuren van een stripper of striptease verwacht u kwaliteit en u wilt er uiteraard dat het betaalbaar blijft. Bij huureenstripper.nl hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven voor u.

Onze tarieven

Hieronder een overzicht van de tarieven die wij hanteren. Ook als u bepaalde wensen heeft (bijvoorbeeld als het om een themafeest gaat) horen wij dit graag van u. Dan zorgen wij voor een striptease act of topless entertainment geheel in stijl. Zoal u kunt zien zijn de kosten per act anders, naargelang de duur en omvang:

Strip act van ongeveer 15 min: prijs vanaf € 170,00,-. We vragen een aanbetaling van 20% over het totale bedrag. Het resterende bedrag dient u contant voorafgaand aan de act te overhandigen aan de dame of heer.
– Tarieven voor Ladies Night of Men’s Night: prijs vanaf € 250,-.
– Een strip act gecombineerd met 45 minuten extra entertainment: prijs vanaf € 250,00,-.
– Wilt u direct een stripper of striptease boeken? Klikt u dan hier!

Meer informatie met betrekking tot het inhuren van een stripper of striptease vindt u op onze website. Ook is het mogelijk om altijd even contact met ons op te nemen. Bel of mail ons dan ook om u wens te bespreken of direct een stripper boeken!

De beste entertainers

Wij garanderen u de beste en mooiste strippers met de laagste prijzen. Een stripper of striptease inhuren kan gemakkelijk en snel bij Huureenstripper.nl Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en wanneer u een stripper of striptease bij ons boekt ontvangt u altijd van ons hiervan een bevestiging per email of indien gewenst via Whatsapp. Een striptease show kan tot 15 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden, bij annulering binnen 14 dagen wordt kosten in rekening gebracht. Bij Onvoorziene omstandigheden waardoor een stripper of stripster onverwachts verhinderd is, nemen wij of onze strippers altijd contact met u op en zorgen wij in overleg met u voor een vervanging. Bij Huureenstripper.nl komt u op uw feest nooit zonder stripper of striptease te zitten, wij zorgen ervoor dat jullie een mooie striptease show krijgen.