Tarieven van onze strippers en entertainers

Bij het inhuren van een stripper of striptease verwacht u kwaliteit en u wilt er uiteraard dat het betaalbaar blijft. Bij huureenstripper.nl hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven voor u.

Onze tarieven

Hieronder een overzicht van de tarieven die wij hanteren. Ook als u bepaalde wensen heeft (bijvoorbeeld als het om een themafeest gaat) horen wij dit graag van u. Dan zorgen wij voor een striptease act of topless entertainment geheel in stijl. Zoal u kunt zien zijn de kosten per act anders, naargelang de duur en omvang:

– Strip act van ongeveer 15 min: prijs vanaf € 170,00,-. 
– Tarieven voor Ladies Night of Men’s Night: prijs vanaf € 250,-.
– Een strip act gecombineerd met 45 minuten extra entertainment: prijs vanaf € 250,00,-.
– Wilt u direct een stripper of striptease boeken? Klikt u dan hier!

Meer informatie met betrekking tot het inhuren van een stripper of striptease vindt u op onze website. Ook is het mogelijk om altijd even contact met ons op te nemen. Bel of mail ons dan ook om u wens te bespreken of direct een stripper boeken!

De beste entertainers

Wij garanderen u de beste en mooiste strippers met de laagste prijzen. Een stripper of striptease inhuren kan gemakkelijk en snel bij Huureenstripper.nl Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en wanneer u een stripper of striptease bij ons boekt ontvangt u altijd van ons hiervan een bevestiging per email of indien gewenst via Whatsapp.