Stripper Amsterdam

Zoekt u voor een groot feest in de omgeving van Amsterdam passend en sensueel vermaak? Of bent u op zoek naar een leuke en verrassende avondinvulling van uw vrijgezellenfeest? Misschien is het dan een bijzonder idee om u en uw gasten te vermaken met een spannende striptease act. Onze ervaren en professionele strippers weten hoe ze u en uw gasten in de watten moeten leggen met hun uitdagende shows in Amsterdam. Onze diensten zijn ook in te huren voor vrijgezellenfeesten of speciale themafeesten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder en bekijk wat de mogelijkheden zijn. En wie weet voeren onze strippers wel een striptease act uit op uw feest in of rond Amsterdam.

Waarom een stripper in Amsterdam inhuren bij Huureenstripper.nl?

Wij zijn flexibel: Besluit u op het laatste moment toch een andere act te willen? Dat kan! Vraag de stripper of striptease naar de mogelijkheden en hij of zij zal de show, indien mogelijk, naar uw wensen aanpassen.

Tal van keuzes: Bekijk per stripper wat ze u kunnen bieden aan acts en shows. Onze verschillende modellen hebben diverse specificaties en kunnen in verschillende rollen ingehuurd worden. Wat te denken van een sexy matroos of juist een verleidelijke dame in jarretels? U kunt het zo gek niet verzinnen of onze strippers doen het om u en uw gasten te behagen. 

Al onze strippers zijn professioneel: Bij huureenstripper.nl bent u altijd verzekerd van professionaliteit. Onze modellen zullen nooit iets doen wat tegen uw wens of niet volgens de afspraak is. Zo weet u altijd wat u aan onze modellen heeft en dat de sfeer en ambiance van de avond verzekerd blijven. 

Uw verrassing blijft anoniem: De door u geboekte stripper belt u wanneer hij of zij is gearriveerd. Zo kunt u hem of haar ongezien naar de kleedkamer toe leiden, zonder dat de stripper wordt herkend en het verrassingseffect zo optimaal mogelijk is. 

 

 

 

 

 

Boek vandaag nog een stripper

Boek nu uw stripper of striptease voor Amsterdam en omgeving bij huureenstripper.nl door onderstaand formulier in te vullen. Niet alleen is uw gezelschap verzekerd van een vermakelijke avond. Ook voor uw portemonnee merkt u dat u veel vermaak voor een scherpe prijs heeft. Het doel van onze striptease acts is niet om zoveel mogelijk naakt in een korte tijd te vertonen, maar om op een uitdagende manier voor vermaak te zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en kies uw favoriete model voor uw avond. Wij zorgen voor de rest. Ook als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Zoals we hierboven al eens melden kunt u nog tot op het laatste moment een wijziging aanvragen. 


Wilt u een Stripper of Striptease boeken?
Vult u dan onderstaand formulier volledig in.

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoonnummer (*)

Plaats (*)

Tijd van de show (*)

Datum van de show (*)

Entertainment Keuze (*)

Jouw bericht