Stripper Antwerpen

Ook over de grens kan Huureenstripper.nl een striptease act verzorgen met de beste strippers. Zo is het ook mogelijk om een stripper in Antwerpen te huren. Een stripper in Antwerpen heeft u binnen enkele klikken op de knop ingehuurd. U bent verzekerd van een avond vol plezier, spanning en sensueel vermaak.

Boek een stripper in Antwerpen

Benieuwd of een stripper in Antwerpen iets voor u is? Onze strippers beschikken over voldoende ervaring om uw dag of nacht onvergetelijk te maken. Dit doen zij op een uiterst professionele manier en altijd met uw goedkeuring. Zo komt u niet voor verrassingen te staan voor, tijdens of na de striptease act. Huureenstripper.nl biedt de beste strippers in Antwerpen voor een scherp tarief aan. Hieronder leest u meer over de prijs en de kenmerken van onze dansers en danseressen.

Wat kost een stripper huren in Antwerpen?

Een stripper een dure aangelegenheid? Dat klopt niet altijd. Hoewel de gedachte vaak heerst dat strippers in Antwerpen of daarbuiten een hoog kostenplaatje hebben, huurt u bij Huureenstripper.nl de beste strippers tegen de beste prijzen. Maar wat kost een stripper in of bij Antwerpen? U heeft al een stripper naar keuze vanaf 170 euro, dit is echter wel exclusief reiskosten. Tegen een meerprijs kan de duur van de act verlengd worden. Of kies voor een combinatie van onze services. Denk aan een striptease en topless bediening.

Speciale arrangementen voor uw gelegenheid

Voor Ladies Night en Men’s Night bieden we speciale arrangementen inclusief striptease en entertainment. Geniet dus nog langer van sensueel entertainment met uw vrienden of vriendinnen.

Maak een keuze uit de vele acts

Benieuwd of een stripper in Antwerpen iets voor uw feestje is? Lees dan verder en laat uw feestje voorzien van een extra bijzondere aangelegenheid in de vorm van een mannelijke of vrouwelijke stripper. Want met de strippers van Huureenstripper.nl weet u zeker dat uw striptease in Antwerpen een geslaagde avond wordt. Benieuwd naar de verschillende thema acts waaruit u kunt kiezen? We zetten een aantal van onze favorieten op een rij:

 • Verpleegster
 • Politie
 • Magic Mike
 • Brandweerman
 • Schoolmeisje
 • Kinky
 • Marinier
 • Postbode
 • Fifty Shades of Grey
 • Cowgirl
 • Grote Mama
 • Catwoman
 • SM
 • Moulin Rouge

Wat zijn de kenmerken van de stripper in Antwerpen?

Flexibiliteit: Wij weten als geen ander hoe om te schakelen op het laatste moment. Wijzigingen zijn dan ook altijd mogelijk, mits u ze doorgeeft. 

Tal van keuzes: Iedere stripper in Antwerpen heeft zo zijn of haar acts en bijzonderheden. Bekijk ons aanbod op de website. 

Al onze strippers zijn professioneel: Bij huureenstripper.nl bent u altijd verzekerd van professionaliteit. Dansers en danseressen met ruime ervaring binnen het entertainment vak.

Uw verrassing blijft anoniem: De stripper in Antwerpen zal, wanneer hij gearriveerd is, contact met u opnemen. Dit zal zo discreet mogelijk gebeuren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien zullen de andere gasten niets in de gaten hebben. De verrassing blijft een verrassing, tot op het allerlaatste moment.

Mannelijke stripper AntwerpenVrouwelijke stripper Antwerpen

Wilt u een Stripper of Striptease boeken?
Vult u dan onderstaand formulier volledig in.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Plaats (*)

  Tijd van de show (*)

  Datum van de show (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht

  Neem vandaag nog contact op!

  Een stripper huren in Antwerpen met echte klasse? U vindt uw favoriete stripper op onze website. Met ons brede aanbod verschillende acts, modellen en type strippers weet u zeker dat u een onvergetelijke avond kunt geven. Dankzij de professionele houding zullen onze strippers nooit dingen uitvoeren die u niet van hen verwacht. Alles wordt dan ook netjes van tevoren afgesproken. Wanneer u een van onze modellen inhuurt weet u zeker dat u een bijzondere avond of nacht tegemoet gaat. Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.