Stripper Gent

Een spannende striptease nodig in Gent? Boek dan een stripper in Gent bij Huureenstripper.nl. Wij opereren zelfs tot over de grens! Verras uw vrienden met een spectaculaire show. Onze strippers kunnen overal voor ingezet worden: een verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum. Een stripper in of bij Gent boeken doet u makkelijk via onze website. 

Stripper huren in Gent, hoe doe ik dat?

Strippers huren in Gent doet u bij Huureenstripper.nl eenvoudig en tegen een aantrekkelijke prijs. Onze modellen zijn gewend om mensen te vermaken. Onze dames en heren boekt u dan ook voor een vrijgezellenfeest, jubileum of speciale verjaardag. De avond een bijzonder tintje geven? Met een simpel telefoontje boekt u al een ervaren stripper bij ons voor uw fuif in Gent en omstreken. 

Snel en makkelijk schakelen

Bent u met spoed op zoek naar een geschikte stripper in Gent? Ook bij lastminute verzoeken kunt op ons rekenen. We hebben een groot netwerk, waardoor we snel kunnen schakelen en voldoen aan vrijwel alle wensen. Bovendien brengen we geen extra kosten in rekening. Neem direct contact op als u gebruik wilt maken van deze dienst.

Mannelijke stripper GentVrouwelijke stripper Gent

Wat kost een stripper in Gent?

Wij horen u al denken: “Een stripper, is dat niet peperduur?” Dat valt reuze mee. Een goede stripper in Gent en omgeving heeft u al voor slechts 170 (exclusief reiskosten) geboekt. Onze mannelijke en vrouwelijke strippers komen naar de door u gewenste locatie en bezorgen u een onvergetelijke dag of avond. 

Waarom Huureenstripper.nl inschakelen?

Flexibele houding: Tot op het laatste moment kunt u een stripper in Gent bij Huureenstripper.nl boeken of afzeggen. Leg altijd wel even contact!

Tal van keuzes: Er is een groot aantal keuzes qua modellen: wilt u een stoere politieagent of een sexy zuster? Alles is mogelijk!

Professionele strippers: Bij ons bent u altijd verzekerd van professionaliteit. Onze modellen doen dan ook nooit iets wat u niet van ze verlangt. 

Anoniem: Onze strippers in Gent en omgeving blijven een anonieme verrassing. Zij nemen dan ook pas contact met op u op als zij gearriveerd zijn. Zo blijft hun komst tot het laatste moment een big surprise!

Uit welke thema’s kan ik kiezen?

Zowel de dames als de heren beschikken ieder over diverse thema’s. Zo is er voor u voldoende moois om uit te kiezen. We zetten hieronder een aantal thema’s op een rij. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden:

 • Politieagent(e)
 • Leger
 • Verpleegster
 • Brandweerman
 • Magic Mike
 • Marine
 • Cowgirl
 • Kinky

Staat het gewenste thema er niet tussen of heeft u een speciaal verzoek? Laat het zeker aan ons weten. We helpen u graag een uniek feest op poten te zetten!

Boek nu uw stripper of striptease voor Gent en omgeving bij huureenstripper.nl 


Wilt u een Stripper of Striptease boeken?
Vult u dan onderstaand formulier volledig in.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Plaats (*)

  Tijd van de show (*)

  Datum van de show (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht

  Neem vandaag nog contact op!

  Bent u op zoek naar sensueel vermaak om uw themafeest, uitje of vrijgezellenfeest op te leuken? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan diverse modellen en kiest uw favoriet. Met de strippers van Huureenstripper.nl weet u dat u een echte professional uitgenodigd heeft. Als u uw geschikte model gevonden heeft, kunt u vandaag nog contact opnemen met ons. Met onze modellen weet u gegarandeerd dat u een spannende avond tegemoet gaat waarbij u en uw gezelschap geheel kan ontspannen.