Stripper Nijmegen

Nijmegen is een echte studentenstad waar een gezellig feestje altijd wel iets extra’s kan gebruiken! Waarom zou u uw (vrijgezellen)feest niet opleuken met een heuse stripper in Nijmegen. Benieuwd waar u zoal moet letten en van ons kunt verwachten? Wij leggen hieronder graag aan u uit waar onze strippers in Nijmegen allemaal aan voldoen.

Stripper in Nijmegen huren bij Huureenstripper.nl

Een stripper maakt van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Wanneer u een stripper in of bij Nijmegen boekt, weet u zeker dat u een bijzondere ervaring tegemoet gaat. Bij Huureenstripper.nl kunt u kiezen uit een divers aanbod verschillende strippers in Nijmegen in een verschillende stijl en thema. Laat u verrassen door ons brede aanbod en kijk alvast eens rond op onze website.

Diverse striptease acts geschikt voor alle gelegenheden

Bent u op zoek naar sensueel vermaak om uw themafeest, uitje of vrijgezellenfeest op te leuken? Voor elke gelegenheid hebben wij geschikte modellen en passende acts. Met de strippers van huureenstripper.nl weet u dat u een echte professional uitgenodigd heeft. Wilt u uw jarige vriendin in het zonnetje zetten en eens goed in de boeien laten slaan door een politieagent? Of de aanstaande bruidegom voor de laatste keer laten genieten van wat ondeugend genot van een sexy verpleegster? Alles is mogelijk! Of kies voor een van onderstaande acts:

 • Fifty shades of Grey
 • Kinky
 • Marinier
 • Magic Mike
 • Cowgirl
 • Schoolmeisje
 • Heidi
 • Kamermeisje

Wat kost een stripper in Nijmegen?

De beste strippers huurt u vandaag nog via onze website. Bent u benieuwd wat een stripper in Nijmegen kost? Hoewel veel mensen denken dat een stripper huren een dure grap is, heeft u al een stripper in Nijmegen met een spetterende act voor maar 170 euro (exclusief reiskosten). Kies dus uw favoriete stripper en maak het evenement voor u en uw gasten een onvergetelijke ervaring. Onze strippers in Nijmegen zijn echte professionals, dus plezier en een memorabele avond gegarandeerd!

Last minute stripper? Geen probleem

Pas op het laatste moment besloten een stripper in Nijmegen in te huren? Of bent u vanwege een afzegging met spoed op zoek naar een vervanger? Neem contact met ons op! Wij regelen het. Onze strippers zijn actief door heel Nederland, waardoor we snel kunnen schakelen mocht het nodig zijn. U betaalt geen extra kosten voor deze service.

Anoniem en discreet: zo gaan we te werk

Wij vinden het belangrijk om te voldoen aan uw wensen, maar ook aan die van onze strippers in Nijmegen. Zij willen graag anoniem blijven, voordat ze arriveren op locatie. Ze zullen contact met u opnemen als ze aangekomen zijn. Zo kunt u de stripper ongezien en in alle discretie naar binnen laten. De verrassing blijft tot op het laatste moment in stand. Uw gezelschap weet niet wat hen overkomt. En u geniet onbezorgd van een heerlijke avond. Geniet van de show samen met uw vrienden of vriendinnen.

Mannelijke stripper NijmegenVrouwelijke stripper Nijmegen

Wilt u een Stripper of Striptease boeken?
Vult u dan onderstaand formulier volledig in.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Plaats (*)

  Tijd van de show (*)

  Datum van de show (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht

  Neem vandaag nog contact op!

  Als u uw geschikte model gevonden heeft, kunt u vandaag nog contact opnemen met ons. Met onze modellen weet u gegarandeerd dat u een spannende avond tegemoet gaat waarbij u en uw gezelschap geheel kan ontspannen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ook altijd nog contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om een onvergetelijke avond op poten te zetten.