Erotisch dineren in Amsterdam

Behoefte aan iets nieuws en spannends? Wat dacht u van heerlijk erotisch dineren in Amsterdam? Tijdens dit diner wordt u niet bediend door standaard bediening, maar door aantrekkelijke topless mannen en/of vrouwen. Kunt u uw aandacht nog bij het eten houden? Dit is een ideale activiteit om te doen met een groep vrienden of vriendinnen om iets te vieren of gewoon zomaar omdat het kan. Tevens vormt dit ook de basis voor het ultieme vrijgezellenfeest. Wij regelen erotisch dineren Amsterdam voor u en uw gezelschap, dus laat het lekker over u heen komen! Een combinatie van lekker eten, uitzicht op mannelijk of vrouwelijk schoon en fijn gezelschap. Dat klinkt toch onovertrefbaar?

Erotisch dineren in Amsterdam boeken

Staat er een bijeenkomst van de vriendengroep op de planning, organiseert u een vriendinnendag of zoekt u nog naar de perfecte invulling voor een vrijgezellenfeest? Of wellicht willen u en uw partner een sfeer creëren voor een spannende avond samen? Erotisch dineren in Amsterdam is in alle gevallen een uitstekende keuze. Wij laten u graag genieten van een combinatie van heerlijk eten en erotiek. Onze dames en heren zijn u met plezier van dienst als topless ober en topless serveerster.

Maak kennis met de mogelijkheden

Als u kiest voor erotisch dineren Amsterdam dan zult u bediend worden door een mooie verschijning. Uw verschillende gangen en drankjes worden naar uw tafel gebracht door een topless beauty die alles behalve verlegen is. Onze selectie ervaren strippers is zeer uiteenlopend en bestaat uit de heetste en meest aantrekkelijke mannen en vrouwen van het land. Met al hun ervaring en passie voor de kunst van verleiding weten ze een gepaste erotische sfeer neer te zetten en hun manier van lopen en bewegen zal de temperatuur flink omhoog laten schieten. Hun afgetrainde bovenlichamen zijn compleet ontbloot wanneer zij u bedienen tijdens het erotisch dineren in Amsterdam. Ziet u het al voor u dat zo’m dame of heer uw hoofdgerecht komt brengen? Een perfecte start van de avond.

Bent u woonachtig in Amsterdam en zou u graag een erotisch diner willen ervaren in de bekende omgeving van uw eigen huis? Dit is zeker mogelijk! Onze professionele strippers komen heel graag bij u langs om u een onvergetelijke avond vol sfeer en erotiek te verzorgen.

Topless ober of serveerster boeken?

Bent u geïnteresseerd in erotisch dineren Amsterdam? U kunt ten allen tijden contact met ons opnemen, ook voor een last minute afspraak. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-41182793. Stuur u liever een e-mail? Dan zijn wij te vinden op info@huureenstripper.nl. Al uw wensen worden besproken en wij vertellen u wat we voor u en uw gezelschap kunnen betekenen.